Helyszín: Vászoly, Balatonfelvidék

Ha szereted a természet közelségét, és az életed nehezebb helyzeteire megoldást keresel

ha szeretnél néhány napra eltűnni a világ elől, és feltöltődve, megerősödve visszatérni, neked hoztuk létre ezt az 5 napot…

Csodálatos programot állítottunk össze neked, hogy élményalapú önismereti “utazáson” vehess részt egy fantasztikus helyen. Imádjuk Vászolyt, és valami azt súgja, hogy te is hamar megszereted. :)

De néhány szó arról, hogy…

Mikor ajánljuk neked ezt az élményt a nyár elején – a fejlődés, érés időszakában? Akkor, ha… 

 • hiszel a mesékben, és bízol az útmutatásukban;
 • vannak álmaid, de a megvalósításuk egyedül nehezen megy;
 • nem szereted a munkád, de fogalmad nincs, merre indulj;
 • párkapcsolatod nincs, vagy amiben élsz, azt nem a boldogság jellemzi;
 • érzelmi kilengésektől szenvedsz, és utólag azt érzed, túlzás, ahogy egy helyzetre reagáltál;
 • sok önfejlesztő könyvet olvastál, tréninget megjártál, és azt érzed, elméletben jó vagy, de az életed nem változott;
 • össze vagy zavarodva, és nem érted, miért kuszálódott össze körülötted az élet;
 • belekezdesz dolgokba, de a cél előtt valahogy elromlanak a dolgok;
 • és főképp: a jelen helyzeteden VÁLTOZTATNI AKARSZ.

Mi zajlik a mélyben, ami miatt nem úgy éled az életed, ahogy szeretnéd?

Gyerekkori élményeink tudat alatt az esetek 95%-ban befolyásolják jelen életünket. Tudattalanunk tartalmazza azokat a rögzült programokat, amik alapján meghozzuk döntéseinket és amik befolyásolják a dolgokhoz való viszonyunkat. Ezeket legtöbbször gyerekkorunkban táplálták belénk.

Sokszor úgy érezzük, valamilyen láthatatlan negatív erő irányítja az életünket: „nem akartam bántani, még is megtettem, nem tudom mi történt velem” vagy “annyiszor megfogadtam már, hogy változtatok, mégsem vagyok rá képes”. Az élet történéseire adott válaszreakcióinkat az esetek többségében ezek a programok irányítják.

Folyton ugyanazokat a hibákat követjük el, vagy nem merünk dolgokat megtenni félelmeink, traumáink miatt. Így lehetséges az, hogy mindig ugyanazok a dolgok történnek velünk, olyan mintha egy „negatív ismétlődő minta” alapján zajlana az életünk.

Mit teszünk Vászolyban azért, hogy ez változzon?

A táborban végigmegyünk egy folyamaton, amin keresztül meg fogod érteni a belső működésed, és erőt kapsz hozzá, hogy belső forrásodból kezdhess el működni: fokozatosan helyre tedd magadban az életed, elengedd a fájdalomhoz való ragaszkodásod, és nyiss a pozitív megoldások, megélések felé.

Az önbecsülésed, önszereteted fogod növelni ezen az elvonuláson, ami szükséges ahhoz, hogy saját életed éld, ne másokéba illeszkedj.

A meseterápiás eszközök, a játékok és kirándulások a benned élő gyermeket fogják tölteni, gyógyítani – közvetlenül megszólítva őt.

Élmény és megtapasztalás alapú önismereti tábor – fókuszban saját érzéseiddel. Nem előadásokat fogsz hallgatni és jegyzetelni, hanem a gyakorlatok és élmények segítségével tapasztalásokat szerzel, átéled az érzéseid, és ez fog előrébb vinni téged.

Mit kapsz ettől az 5 naptól?

MESETERÁPIÁT, JÁTÉKOS ÖNISMERETET

ÖNISMERET A MESÉK SEGÍTSÉGÉVEL

A mesék segítségével egy különleges világ tárul fel előttünk. Egy világ, melyben rend van, mindennek helye, ideje van. Egy világ, melyben a teremtő erő nem csak csodálatos, de természetes is. Egy világ, ahol útjaink összetalálkoznak, ahol külső és belső segítőkre lelhetünk. Egy világ, mely nem csak a mesékben létezik, hanem mélyen önmagunkban is.

Szembenézel a jelen helyzeteddel. Nem várhatsz változást úgy, hogy nem nézel szembe azzal, ami van. Az önmagunkkal való őszinteség az első lépés ahhoz, hogy a helyzetet megoldjuk. A mesék ebben is segítenek: ráláthatsz arra, hol is tartasz éppen, mi a legfontosabb feladatod, merre vezet az utad, és mi legyen a következő lépésed. Letehetsz mindent, ami már nem szolgál téged, és könnyedebben, kipihenve, megerősödve folytathatod az utadat.

Megmerítkezhetsz az öröm forrásában. Az öröm éppúgy szükségletünk, mint a levegő, vagy a tiszta víz. Támogatást kapsz ahhoz, hogy megtaláld a szépség, vidámság, felszabadultság forrását, és a nehéz helyzetek megoldásának bizonyosságával önmagad gyógyítójává válhass.

NÉZŐPONTVÁLTÁST, NÖVEKEDŐ ÖNBECSÜLÉST

Meg fogod érteni a félelmeidet: hol gyökereznek, hogyan rögzültek beléd, és főképp: milyen céllal? Hogyan lehet felhasználni őket arra, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz? Meg fogod tapasztalni: amitől félsz, nem létezik.

Tudni fogod, hogyan találd meg a belső nyugalmi középpontodat ahhoz, hogy a külső környezeti hatások ne húzzanak le, ne vigyék el az energiádat, hogy azt a megoldásokra, a céljaidra, az álmaid megvalósítására fordíthasd!

BELSŐ-GYERMEK KAPCSOLÓDÁST, GYÓGYULÁST

Benned is ott él a kisgyermek, aki valaha voltál, akit mindenféle hatások értek, aki nem kapta meg, vagy csak részben azt, amire szüksége volt, és ezért most a felnőtt létedben létrehozza azt, amit magadon jelenleg tapasztalsz.

Hogy hogyan zajlik ez, mi az értelme, és hogyan tudod meggyógyítani őt, és ezzel elkezdeni valóban felnőtt életed – azt a tréningen meg fogod tapasztalni. Elkezded valóban szeretni önmagad – és ez a kulcsa mindennek… 

Megfogalmazható úgy is, hogy azért nem tudsz az álmaid felé haladni, és azért vagy összezavarodva, mert harcban állsz a Jelen Pillanattal. Amíg ez az állapot fennáll, addig az energiád nagy része erre a harcra – haragra, szomorúságra, stresszre… – fog elmenni, nem pedig a megoldás keresésére, és a célkitűzésekre. Erre is kapni fogsz a táborban egy szemléletváltási lehetőséget.

ERDEI SÉTÁKAT, TÖLTEKEZÉST

FRISS ENERGIÁKAT A SZABADBAN Sétálunk majd, hogy feltöltekezzünk a természet színpompás közegében – gyönyörű erdei utak vannak arrafelé. :)

Ezt a folyamatot fogjuk végigvinni az 5 nap során, és meg fogod élni a másik nézőpont erejét: milyen az, amikor az erődet arra használod, amire kaptad: az életed felvirágoztatására, az álmaid megvalósítására.

Nagy hangsúlyt fektettünk a gyakorlatokra, amikor ezt a tábort összeállítottuk: hisszük és valljuk, hogy bár szükséges, hogy az elménkkel megértsük a bennünk zajló folyamatokat, de ahhoz, hogy el tudjunk kezdeni másképpen működni, fel tudjuk oldani a gyerekkorban belénk rögzült sémákat, programokat, ahhoz meg kell tapasztalni – a szívben kell megélni a változás lépéseit.

Ne csak várd – TEGYÉL A BOLDOGSÁGODÉRT, a boldog, kiteljesedett életért!

IDŐPONT 2018-ban

2018. június 27. – július 1. (5 nap, 4 éj)

Szerda 13 órától vasárnap kb. 15 óráig leszünk együtt.

RÉSZVÉTELI DÍJ

ÁR: 69.000 Ft / fő (bruttó) az 5 napos teljes tábor díja.

A részvételi díjban benne vannak:

 • a szállás 4 éjszakára,

 • félpanziós étkezés, azaz reggeli és vacsora,

 • meseterápiás foglalkozások,

 • önismereti előadások és gyakorlatok,

 • megkapod Mátrai Vanda  Belső-Gyermek meditációját letölthető formában.

FONTOS: Jelentkezésed akkor érvényes, amikor kifizetted a részvételi díjat.

A részleteket a jelentkezés után e-mailben fogod megkapni.

A TÁBOR HELYSZÍNE

Nemesdombi Vendégház, Vászoly, Petőfi Sándor utca 22.
A házban az elvonulás ideje alatt csak mi leszünk.

Vászoly a Balatonfelvidéken található festői település, megközelíthető vonattal is (Balatonudvari, onnan telekocsi rendszerben együtt megyünk az elvonulás helyszínére az autóval érkezőkkel).

 Odajutás: egyénileg és önköltséges formában.

További részleteket az odajutás megkönnyítésére minden jelentkezőnek e-mailben fogunk küldeni.

Itt leszünk, néhány fotó a faluról, a környező vidékről és a házikóról, ahol leszünk.

Ha azt érzed, itt a helyed: NE HALOGASS, GYERE! Nem véletlen, hogy kikkel fogsz majd itt találkozni – az életutad következő szakaszához fontos emberekkel.

 “Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg.”
(Prótagorasz)

 Jelentkezés:

http://onfejlesztotreningek.hu/lelekorom-elvonulas

az 5 napos önismereti elvonulásra

Vászolyban